0 αξιολόγηση(σεις) | Πρόσθεσε μια αξιολόγηση
12.40€
Ποσότητα41040
Τιμή11.50€10.50€9.90€
12.40€ με το ΦΠΑ
ΧΑΡΑΞΗ  ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ
ΠΟΤΗΡΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ
   

Διακοσμήστε τα ποτήρια σαμπάνιας για το τραπέζι του γάμου σας με σχέδιο ή λόγια χαραγμένα στο laser που διαθέτουμε !

Η τιμή είναι για χάραξη ενός ποτηριού.

0 αξιολόγηση(σεις) | Πρόσθεσε μια αξιολόγηση
35.96€
35.96€ με το ΦΠΑ
Ξύλινη πλάγια καρδιά
   

Μία μοναδική πρόταση ,χειροποίητη καρδιά πλαγιαστή, με τα μονογράμματα του ζευγαριού. Μπορούμε να προσαρμόσουμε το χρώμα σύμφωνα με το θέμα του γάμου σας κατά παραγγελία. Αποτελεί πρόταση και για δώρο γάμου αλλά και για διακοσμητικό για αγαπημένους σας χώρους. Δίνεται με βάση η οποία βάφεται .Το ξύλο σαν φυσικό υλικό, θα έχει μικρές διαφοροποιήσεις στην απόχρωση και στην απόδοση του χρώματος. Η διάσταση της είναι 31,5 x 29,5 εκατοστά.

0 αξιολόγηση(σεις) | Πρόσθεσε μια αξιολόγηση
39.68€
39.68€ με το ΦΠΑ
ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜR&MRS
   

Mία πολύ ρομαντική πρόταση για τον στολισμό του γάμου σας, ξύλινη καρδιά βαμμένη από εμάς με πουλάκια και το << Μr & Mrs >> .Μπορούμε να προσαρμόσουμε το χρώμα σύμφωνα με το θέμα του γάμου σας κατά παραγγελία. Η διάσταση της είναι 31,5 X 30 εκατοστά .Το ξύλο σαν φυσικό υλικό, θα έχει μικρές διαφοροποιήσεις στην απόχρωση και στην απόδοση του χρώματος.

Σκεφτείτε αυτό που θέλετε να πείτε στους καλεσμένους σας και εμείς θα το χαράξουμε σε ξύλο, ώστε να μπορεί να κολληθεί στο μπουκάλι που θα προσφέρετε.Οι διαστάσεις προσαρμόζονται ανάλογα με το μέγεθος του μπουκαλιού. Ενδεικτικές διαστάσεις 20x4cm. Η τιμή αφορά τη χάραξη σε ξύλο στις παραπάνω διαστάσεις.

Σκεφτείτε αυτό που θέλετε να πείτε στους καλεσμένους σας και εμείς θα το χαράξουμε σε ξύλο, ώστε να μπορεί να κολληθεί στο μπουκάλι που θα προσφέρετε.Οι διαστάσεις προσαρμόζονται ανάλογα με το μέγεθος του μπουκαλιού. Ενδεικτικές διαστάσεις 20x4cm. Η τιμή αφορά τη χάραξη σε ξύλο στις παραπάνω διαστάσεις.Η τιμή τεμαχίου ισχύει για τουλάχιστον 30τμχ.

Νέο
0 αξιολόγηση(σεις) | Πρόσθεσε μια αξιολόγηση
23.56€
23.56€ με το ΦΠΑ
ΚΑΘΕΤΗ ΤΑΜΠΕΛΑ MR&MRS
   

Εμπλουτίστε την διακόσμηση του γάμου σας με την χειροποίητη ταμπέλα Mr & Mrs . Μπορούμε να προσαρμόσουμε το χρώμα σύμφωνα με το θέμα του γάμου σας κατά παραγγελία .Η διάσταση του είναι 37x27,5 cm.