Ξύλινο μπρελόκ για τον καλύτερο μπαμπά χαραγμένο σε μασίφ ξύλο 5χιλ. Ένα ξεχωριστό δώρο για την γιορτή του πατέρα αλλά και για κάθε άλλη στιγμή ! Η διάστασή του είναι 7,5χ3,5εκ.

                         Ξύλινο κουτάκι που περιέχει δώδεκα καρδούλες.

        Ένα ιδιαίτερο δώρο για την γιορτή του πατέρα αλλά και για κάθε άλλη στιγμή !

   Στις καρδούλες μπορείτε να χαράξετε τα δικά σας λόγια όπως και πάνω στο κουτί

  π.χ : Είσαι ο καλύτερος αδερφός,φίλος του κόσμου γιατί.. , χωρίς επιπλέον χρέωση γράφοντας το στα σχόλια .

Όλοι οι ήρωες πρέπει να ξεκουράζονται απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους ουίσκι στο χαραγμένο ποτήρι που τους το έκανε δώρο το παιδί τους. Το ΔΙΚΟ του ποτήρι και του το κάνετε δώρο εσείς. Το ύψος του ποτηριού είναι 9εκ, μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο πιάτων.
Ποτήρι μπύρας χαραγμένο για τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου. Το ΔΙΚΟ του ποτήρι και του το κάνετε δώρο εσείς. Το ύψος του ποτηριού είναι 15,5εκ, μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο πιάτων. (EΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ) προτείνουμε να δείτε τα sku 2579 & 2575 που μπορούν να χαραχτούν με το συγκεκριμένο σχέδιο ή με ότι άλλο επιθυμείτε.
Ποτήρι μπύρας για τον μπαμπά, με την ευχή για υγεία Το ΔΙΚΟ του ποτήρι και του το κάνετε δώρο εσείς. Το ύψος του ποτηριού είναι 15,5εκ, μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο πιάτων. (EΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ) προτείνουμε να δείτε τα sku 2579 & 2575 που μπορούν να χαραχτούν με το συγκεκριμένο σχέδιο ή με ότι άλλο επιθυμείτε.
Ποτήρι μπύρας για τον μπαμπά, με το αρχικό της λέξης ΜΠΑΜΠΑΣ , χαραγμένο. Το ΔΙΚΟ του ποτήρι και του το κάνετε δώρο εσείς. Το ύψος του ποτηριού είναι 15,5εκ, μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο πιάτων.
Τα λόγια είναι χαραγμένα σε μασίφ ξύλο πάχους 5χιλ και διαμέτρου 5εκ. Μπορείτε να χαράξετε τα δικά σας λόγια χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Το προϊόν το στέλνουμε σε συσκευασία δώρου.
Για τον κόσμο είναι ένας μπαμπάς αλλά για εμένα είσαι όλος ο κόσμος. Κατάθεση ψυχής από τα παιδιά στον πατέρα! Τα λόγια είναι χαραγμένα σε μασίφ ξύλο πάχους 5χιλ και διαμέτρου 5εκ. Μπορείτε να χαράξετε τα δικά σας λόγια χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Το προϊόν το στέλνουμε σε συσκευασία δώρου.
0 αξιολόγηση(σεις) | Πρόσθεσε μια αξιολόγηση
13.50€
13.50€ με το ΦΠΑ
   
Καρδιά 8 επιπέδων όπου στην κορυφή είναι χαραγμένη η φράση "μπαμπά σε αγαπώ" Οι καρδιές αποτελούνται από δύο διαφορετικά κόντρα πλακέ πάχους 4χιλ το κάθε ένα. Η μεγαλύτερη καρδιά είναι 15εκ. Μπορούμε να χαράξουμε τα δικά σας λόγια, αν το θέλετε, χωρίς επιπλέον κόστος. Το προϊόν το στέλνουμε σε συσκευασία δώρου.
0 αξιολόγηση(σεις) | Πρόσθεσε μια αξιολόγηση
8.00€
Ποσότητα4
Τιμή6.90€
8.00€ με το ΦΠΑ
   
Ένα πολύ ωραίο δώρο για τη γιορτή του μπαμπά. Ξύλινο, χαραγμένο με τη φράση "θέλω να είμαι ο λόγος που χαμογελάς". Θα σας θυμάται και θα χαμογελάει κάθε φορά που πίνει το ρόφημά του. Το ξύλο είναι μασίφ πάχους 5χιλ. και η διάμετρος 8,5εκ. Μπορείτε να χαράξετε τα δικά σας λόγια χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Το προϊόν το στέλνουμε σε συσκευασία δώρου.

Σελίδες