Όροι χρήσης της ιστοσελίδας

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα Xylotexnima!

Οι παρόντες Όροι Χρήσης του site (που στη συνέχεια θα αναφέρονται ως «Όροι Χρήσης») διέπουν την πρόσβασή και τη χρήση της ιστοσελίδας που ανήκει στo Xylotexnima και που ακολούθως θα αναφέρεται ως «xylotexnima».

Η πρόσβαση και η χρήση αυτής της ιστοσελίδας βασίζεται στην υπόθεση ότι αυτοί οι Όροι Χρήσης έχουν διαβαστεί και κατανοηθεί. Η χρήση του site xylotexnima συνεπάγεται την αποδοχή των Όρων Χρήσης.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείς να επισκεφτείς τον τομέα της ιστοσελίδας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ για πληροφορίες ή υποστήριξη, μπορείτε επίσης να μας στείλετε τις προτάσεις σας και άλλες γενικές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρονται ή παρέχονται από την xylotexnima.gr.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

To xylotexnima.gr μπορεί να τροποποιήσει ή απλά να ενημερώσει το σύνολο ή μέρος των παρόντων Όρων Χρήσης. Τυχόν αλλαγές ή ενημερώσεις των Όρων Χρήσης θα είναι διαθέσιμες για όλους τους χρήστες μας στην αρχική σελίδα. Οι ενημερώσεις θα είναι δεσμευτικές μόλις αναρτηθούν στην ιστοσελίδα σε αυτή την ενότητα.

Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση τακτικά σε αυτή την ενότητα στην ιστοσελίδα, για να λαμβάνετε γνώση για τους πιο πρόσφατους και ενημερωμένους Όρους Χρήσης.

Αν δεν συμφωνείτε με το σύνολο ή με ένα μέρος των παρόντων Όρων Χρήσης, θα σας παρακαλούσαμε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα xylotexnima.gr.

Η πρόσβαση και η χρήση της ιστοσελίδας xylotexnima.gr, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης των ιστοσελίδων, της επικοινωνίας μαζί μας, της λήψης στοιχείων και φωτογραφιών για τα προϊόντα είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες μας, αποκλειστικά και μόνο για προσωπικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση για επαγγελματικές ή εμπορικές δραστηριότητες κάθε είδους.

Να θυμάστε πως έχετε την ευθύνη για την κακή χρήση της ιστοσελίδας xylotexnima.gr και των περιεχομένων της. Η xylotexnima.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας από οποιονδήποτε από τους χρήστες, που είναι ασυμβίβαστη με το δίκαιο και με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Ειδικότερα, θα φέρετε την ευθύνη στην περίπτωση της διάδοσης λανθασμένων και ψευδών πληροφοριών ή στοιχείων ή που αφορούν τρίτους (σε περίπτωση που οι τρίτοι δεν έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους), καθώς και για κάθε κακή χρήση των δεδομένων αυτών ή των πληροφοριών.