Ξυλοτέχνημα

Γειά σας και καλωσήρθατε,


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας.

Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε νέες ιδέες αλλά και να υλοποιούμε τις δικές σας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για δώρα παντός τύπου όπως προσωπικά, επετειακά, εποχιακά, διαφημιστικά κ.τ.λ.

animations Η χαρακτηριστική καινοτομία μας είναι ότι εσείς μπορείτε να αποφασίσετε το μέγεθος, το σχήμα και τα αναγραφόμενα στο προϊόν που θέλετε να δωρίσετε.

animationsΣε εμάς έχετε τη δυνατότητα να πρωτοτυπήσετε ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα και να μείνετε για πάντα "χαραγμένοι" στις αναμνήσεις των δικών σας ανθρώπων.

prince Ότι βλέπετε σε αυτό τον ιστότοπο είναι χαραγμένο ή κομμένο με μηχάνημα Laser Co2 της Αυστριακής εταιρείας Trotec.

Σχετικά με εμάς

 

  • Χάραξη Υλικών
  • Κοπή Υλικών
  • Ποικιλία επεξεργάσιμων υλικών

 

Είμαστε εδώ κάθε στιγμή για να συζητήσουμε μαζί σας και να λύσουμε κάθε απορία σας.

Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες σας, να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη σας δουλέυοντας πάνω από όλα με επαγγλεματισμό, αξιοπιστία και πάντα μέσα στα χρονικά περιθώρια που μας ορίζετε.

Κύριο μέλημα μας είναι να υλοποιούμε τις δικές σας ιδέες αλλά και να σας παρέχουμε νέες πρωτότυπες για δώρα προσωπικά, επετειακά, εταιρικά, εποχιακά, διαφημιστικά κ.τ.λ.
   

Αποτυπώστε ανεξίτηλα το δικό σας στίγμα


    Γνωρίστε μας καλύτερα
   


Ο κύριος Χρήστος Ζήκος, που βρίσκεται πίσω από το xylotexnima.gr με διακριτικό τίτλο Mr Print, μας εξηγεί στο παραπάνω βίντεο τι είναι η χαρακτική και που εφαρμόζεται και μας προτρέπει να... χαράξουμε τις αναμνήσεις μας για πάντα
   

ΞΥΛΟΤΕΧΝΗΜΑ

Υπηρεσίες


    Χάραξη

 

Η χρήση προηγμένων τεχνολογιών εξασφαλίζει στους πελάτες μας την απόλυτη ικανοποίηση κάθε απαίτησης η ανάγκης τους, προσφέροντας ανεξίτηλη χάραξη με σύγχρονες διατάξεις laser.
   


    Κοπή

 

Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό Laser για την κοπή υλικών σε επιλεγμένα υλικά μεγέθη και σχέδια.
   


    Υλικά

 

Δείτε την πoικιλία των υλικών με τα οποία δουλέυουμε για χάραξη και κοπή ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
   

Ακολουθήστε μας


        Πατήστε ΕΔΩ για να αφήσετε την δική σας αξιολόγηση

  • Άμεση εξυπηρέτηση, ιδιαίτερες και πρωτότυπες δημιουργίες για δωράκια με πολύ καλές τιμές!! Συνεχίστε έτσι, σας ευχαριστούμε! Καλές δουλειές
    Βαθμολογία:

  • Υπέροχες δημιουργίες και άψογη εξυπηρέτηση!
    Βαθμολογία: