Με την τεχνολογία του laser μπορούμε να κόψουμε και να χαράξουμε εύκολα και γρήγορα διάφορα υλικά. Ότι βλέπετε σε αυτό τον ιστότοπο είναι χαραγμένο ή κομμένο με μηχάνημα Laser Co2 της Αυστριακής εταιρείας Trotec.

Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία υλικών όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Τα μηχανήματα CΟ2 δεν μπορούνε να κόψουνε μέταλλα μπορούνε όμως να τα χαράξουνε. Δείτε παρακάτω τα υλικά στα οποία κάνουμε χάραξη, τα υλικά στα οποία μπορεί να γίνει κοπή καθώς και το σχετικό βίντεο.

Υλικά Χάραξης

Χάραξη υλικών με Laser

Η χάραξη επιφανείας με laser είναι η τεχνική χάραξης στην επιφάνεια αντικειμένου με μηχάνημα laser.

Η μηχανή laser παράγει μία δέσμη φωτός η οποία με συγκεκριμένη τάση καταφέρνει να χαράζει με τεράστια ακρίβεια την επιφάνεια του αντικειμένου χωρίς να υπάρχει φόβος να καταστρέψει το εσωτερικό του.


Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι δεν υπάρχουν τοξικά που να είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.Υλικά Κοπής

Κοπή υλικών

Εάν χρησιμοποιούνται βασικά υλικά που είναι κατάλληλα για laser, oι συνδυασμοί σύνθετων υλικών μπορούν συχνά να κοπούν και να χαραχτούν χωρίς κανένα πρόβλημα.Τα υλικά που είναι κατάλληλα για επεξεργασία με laser και που περιέχουν τεχνητές ίνες είναι γενικά συγκολλημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτρέπεται το ξέφτισμα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η διαδικασία με laser λόγω της θερμικής του δράσης εξασφαλίζει καθαρή συγκόλληση των υλικών στην κοπτική ακμή.


Είναι δυνατή η κοπή αντικειμένων μικρού πλάτους! Ένα υψηλό επίπεδο επαναληψιμότητας και ακρίβειας είναι τα εξέχοντα χαρακτηριστικά της διαδικασίας με laser, ειδικά στην περίπτωση τεχνικών εφαρμογών.Mπορούν να δημιουργηθούν εξαιρετικά ακριβή εξωτερικά περιγράμματα καθώς και εσωτερικά περιγράμματα χωρίς radius.


Πληροφορίες

Όχι PVC

Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι δεν υπάρχουν τοξικά που να είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Σχετικά Βίντεο

Δείτε εδώ περισσότερα βίντεο σχετικά με τους τρόπους κοπής και τα υλικά κοπής.

Laser πληροφορίες

Ότι βλέπετε σε αυτό τον ιστότοπο είναι χαραγμένο ή κομμένο με μηχάνημα Laser Co2 της Αυστριακής εταιρείας Trotec.